Våra Tjänster

Våra Tjänster

Bygg Malmö

RAMAVTAL

Vi hjälper gärna fastighetsbolag och företag där vi kan erbjuda ramavtal för att ni ska vara i säkra händer.

SKADEREPARATIONER

Vi hjälper gärna fastighetsbolag och företag där vi kan erbjuda ramavtal för att ni ska vara i säkra händer.

RENOVERING / RENOVERINGAR

Renovering, allt från hela villor, lägenheter, källarplan, tvättstugor, vindar och lokaler. Inga renoveringar är för stora för oss, vi ser till att få det gjort.

 

MONTAGEARBETEN

Vi kan montera allt från kontorsmöbler, garderober, dörrar, fönster, hyllor till tv-fäste. Ni väljer vad ni behöver få monterat, vi löser det! 

BYGG MALMÖ

Vi bygger ditt trädäck, pergola eller staket. Har ni andra önskemål ordnar vi självklart det också. Bygg Malmö

 

KÖK & BADRUM

Vi totalrenoverar efter era behov. Ni kanske bara vill byta badrums inredning, sänka tak till spotlights, byta kakel i köket eller bänkskivan. Låt oss hjälpa till med detta!

YRKESARBETE

Vi utför självklart mindre specialiserade arbeten så som golvläggning, snickerier, målning och plattsättning. Vi har även nära samarbete med lokala elektriker och VVS:are som vi tar in efter behov.

OMBYGGNATION

Vill ni ändra om i planlösningen eller lokalanpassa, låt oss hjälpa er med det. Vi har god erfarenhet inom detta och bygger efter era önskemål.

 

RIVNING

Rivningen utför vi väldigt noga med andningsskydd och rätt utrustning. Vi ser även till att ta hand om sophanteringen rätt. Vid misstänkt asbest eller PCB tas prover och skickas in till labb. Visar det positivt kollar vi in våran certifierade samarbetspartner och utför saneringen.

Vi hjälper dig med alla sorters byggarbeten och renoveringar. Vi har lång erfarenhet och breda kunskaper inom bygg och renovering i Malmö. Läs mer om oss

Redo att komma igång med ert nya projekt?

PGF-Partners AB (559110-2230)

John Ericssons väg 66, 217 64 Malmö

Det smarta byggföretaget

Vi på PGF byggpartners är ett familjeägt företag som har nischat oss på det invändiga inom bygg.

 Våra tre grundstenar i PGF är:

| Kunskap, Kvalité och Känsla |